Home Artikelen Review: Vr Box 2.0 virtual reality bril

Review: Vr Box 2.0 virtual reality bril

256
0
DELEN

Vr Box 2.0

In dit artikel worden de algemene indruk en de prestaties van de Vr Box 2.0 virtual reality bril behandeld. Mocht u interesse hebben in het product dan kunt u op de link onderaan het artikel klikken om het product te bekijken.

Uitpakken
De Vr Box 2.0 virtual reality bril wordt geleverd in een witte verpakking met op de voorkant het Vr Box logo. Deze verpakking bevat de volgende items:
Vr Box 2.0 virtual reality bril
-Gebruiksaanwijzing
-Lensdoekje
-Bluetooth controller

Algemene indruk
De Vr Box 2.0 virtual reality bril laat bij het verwijderen van het beschermfolie een mooie glans zien waardoor het product prettig oogt. Er zit een hoofdband op die op drie plekken verstelbaar is en er voor zorgt dat de bril comfortabel op het hoofd rust. De controller ligt prettig in de hand en zorgt ervoor dat het scherm van de telefoon te bedienen is met een joystick, shift knop en knoppen voor verschillende video modus. In de Vr Box 2.0 virtual reality bril zit een verstelbare houder voor telefoons van 4 tot 6 inch. Als de telefoon in de houder geplaatst is kan deze via de zijkant in de Vr Box 2.0 virtual reality bril worden geschoven om deze vast te klikken in de bril. De lenzen zijn in stellen op afstand van de telefoon om te zorgen dat het beeld scherp word. Een groot pluspunt aan de Vr Box is dat er een bril onder gedragen kan worden zonder dat deze bekneld komt te zitten.

Prestaties
Na het instellen van de bril op de juiste afstand wordt het beeld op een prettige en rustige manier weergegeven door middel van levendige kleuren. In combinatie met de naadloze samenwerking met de bluetooth controller en het draagcomfort is deze bril dan ook zeker een aanrader als u opzoek bent naar een leuke budget vr bril.

Klik op de LINK om het product te bekijken!

Justlin Company

Aanmelden site