Home Artikelen Shinecon vr bril review

Shinecon vr bril review

195
0
DELEN

In dit artikel worden de algemene indruk en de prestaties van de Shinecon vr bril behandeld. Mocht u interesse hebben in het product dan kunt u op de link onderaan het artikel klikken om het product te bekijken.

Uitpakken
De Shinecon vr bril wordt geleverd in een fraaie verpakking. Deze verpakking bevat de volgende items:
Shinecon vr bril
-Gebruiksaanwijzing

Algemene indruk
Wat direct opvalt is dat de vr bril gemaakt is van goed afgewerkt ABS plastic waar geen vingerafdrukken op achterblijven. Hierdoor heeft het geheel een “luxe” uitstraling wat uniek is voor een artikel in deze prijsklasse. De klep aan de voorkant wordt vastgehouden door een magneet. Als de klep wordt geopend kan er een telefoon van 4.7 tot en met 6.0 inch worden geplaatst. De klep is van binnen met foam bekleed waardoor te telefoon niet kan beschadigen. De band die om het hoofd heen gaat zit comfortabel en bij het achterhoofd zit er een lederen ‘kussentje’ waardoor de Shinecon vr bril op een prettige manier op het hoofd rust. De afstand van de telefoon naar de lenzen toe is aan te passen en ook de afstand tussen de lenzen is aan te passen. Een nadeel van de vr bril is dat er geen bril onder kan worden gedragen.

Prestaties
De beelden voelen tastbaar aan en met de bril op begeef je je echt in een andere wereld. Een klein minpunt is dat aan de binnenkant van de bril, ongeacht de ingestelde afstand, helemaal aan de zijkant de “rand” van het beeld is te zien. Dit is echter niet storend zolang er met de ogen recht uit wordt gekeken.

Samengevat biedt de Shinecon vr bril waar voor uw geld door een kwaliteitsniveau te leveren dat ver boven de prijsklasse uitstijgt. Op één enkel minpunt na bevalt de bril zeer goed en mag deze dan ook een aanrader worden genoemd als een prijstechnisch vriendelijke instap in de vr wereld.

Klik op de LINK om het artikel te bekijken!