Home Artikelen Review: Samsung Gear vr

Review: Samsung Gear vr

205
0
DELEN

In dit artikel worden de algemene indruk en de prestaties van de Samsung Gear vr behandeld. Mocht u interesse hebben in het product dan kunt u op de link onderaan het artikel klikken om het product te bekijken.

Uitpakken
De Samsung Gear vr wordt, zoals gewend van Samsung, geleverd in een prachtige verpakking. De verpakking bevat de volgende items:
Samsung Gear vr
-Gebruiksaanwijzing
-twee telefoon adapters (Galaxy Note 7, Galaxy S7 (Edge) en de Galaxy S6 (Edge+))

Algemene indruk
Bij het uitpakken is het eerste dat opvalt de mat blauwe afwerking van de bril. Dit zorgt ervoor dat er geen vingerafdrukken achterblijven op de Samsung Gear vr. Aan de rechterkant van de bril zitten de volume knoppen, een “terug” knop en een home knop. De hoofdbank van de Samsung Gear vr zit vast met klittenband waardoor deze makkelijk te verstellen is. Deze moet bij het uitpakken worden gemonteerd op de bril. Door de knop aan de voorkant van de bril in te drukken komt de voorkant van de bril los. Hieronder zit een usb adapter waar een samsung Galaxy Note 7, Galaxy S7 (Edge) en de Galaxy S6 (Edge+) in kan worden geplaatst. De telefoon klikt makkelijk vast en zit stevig in de bril.

Prestaties
De beelden worden prachtig weergegeven met de Samsung Gear vr en werken naadloos samen met de vr app van Samsung. De randen van de telefoon zijn op geen enkel moment zichtbaar en de kleuren worden zo levendig weergegeven dat je helemaal opgaat in de film/ het spel. Ondanks de relatief hoge aanschafprijs is de Samsung Gear vr zijn geld waard vanwege de geweldige ervaring die het met zich meebrengt.

Klik op de LINK om het artikel te bekijken!