Home Artikelen Panoview 360 graden camera review

Panoview 360 graden camera review

174
0
DELEN

De Panoview 360 graden camera is al een lange tijd op de markt maar begint sinds een aantal maanden pas naamsbekendheid in Nederland te creëren. In dit artikel worden de algemene indruk, de specificaties, mogelijkheden én de prestaties behandeld. Mocht u interesse hebben in het product dan kunt u op de link in het artikel klikken om het product te bekijken.

Uitpakken
In de doos zitten de volgende items:
Panoview 360 graden camera
-Een waterdichte case die tot 30m diep waterbestendig is
-Een mount voor aan een fiets stuur
-Een voetstuk voor op een statief
-Datakabel
-Lensdoekje
-1200mAh accu

Bij het uitpakken valt het op hoe handzaam de Panoview 360 graden Camera is door zijn kleine formaat. De klep waar de oplader en de Micro SD kaart onder zit klikt stevig vast en zal niet zomaar los raken tijdens het filmen. Door het strakke design, prettige vormgeving en mooie afwerking wekt het geheel geen argwaan op het gebied van bouwkwaliteit.

Specificaties en mogelijkheden
De Panoview 360 graden camera kan filmen in de volgende resoluties: 2448x2448P op 30fps, 2048x2048P op 30fps, 144 x1440P op 60/30fps, 1072x1072P op 60/30fps. En zit een Mirco SD slot op voor een kaart van maximaal 64GB. De communicatie loopt via usb 2.0 en de interface is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Chinees, Japans, en Russisch. De lens die wordt gebruikt is een 220 graden groothoeklens.

Prestaties
De foto’s en films die de camera maakt worden prachtig weergegeven door de levendige kleuren. Echter, bij donker valt op dat de beelden soms neigen naar onscherp en bij schemering een wat korrelige weergave hebben.

Deze camera valt uiteraard in een compleet andere categorie dan de apparaten van bijvoorbeeld Samsung. Voor professioneel gebruik wordt deze camera dan ook afgeraden. Wilt u echter op een zonnige dag bijvoorbeeld een mooie motorrit in 360 graden filmen of een leuke instap willen in de vr wereld dan is deze Panoview 360 graden camera zeker een aanrader!

Klik op de LINK om het artikel te bekijken!