Home Artikelen Review: LG 360 cam

Review: LG 360 cam

198
0
DELEN

De LG 360 cam is inmiddels een jaar op de markt en er wordt online lovend over dit product gesproken. In dit artikel worden de algemene indruk, de specificaties, mogelijkheden én de prestaties behandeld. Mocht u interesse hebben in het product dan kunt u op de link in het artikel klikken om het product te bekijken.

Uitpakken
In de doos zitten de volgende items:
LG 360 cam
-Gebruiksaanwijzing
-Datakabel
-1200mAh accu

De LG 360 cam kan met haar adviesprijs meespelen in de markt van de “budget” VR camera’s. Bij het uitpakken is het dan ook gelijk duidelijk dat de camera erg stevig aanvoelt. De body is prachtig afgewerkt en de poort voor de SD kaart en de oplaadkabel is mooi weggewerkt met een klep. Ook valt op hoe klein de de LG 360 cam is.

Specificaties en mogelijkheden
De LG 360 cam kan filmen in 2560 x 1280 op 30fps als maximale resolutie (2K) en de 180 graden foto camera kan foto’s maken op maximaal 5660 x 2830 (16MP). Ook zit er een Mirco SD slot op voor een kaart van maximaal 64GB. Onderaan de LG 360 cam zit een mogelijkheid om de camera aan een statief vast te schroeven. Om al het omgevingsgeluid op te vangen maakt de LG 360 cam gebruik van 3 microfoons. De camera kan als ‘standalone’ worden gebruikt maar ook bediend worden via een applicatie op de smartphone. In de applicatie kunnen de resolutie, modus en timers worden ingesteld.

Prestaties
De foto’s en films die de camera maakt zijn zeer indrukwekkend. Wat opviel is dat ook bij schemerlicht binnenshuis de camera goed zijn contrast behoud bij het maken van foto’s en filmen. Bij het filmen laat de LG 360 cam camera haar concurrentie ver achter zich. De beelden zijn vele malen scherper dan haar concurrenten in dezelfde prijsklasse. Het grootste pluspunt van de LG 360 cam zijn de kleuren. De kleuren worden, ook bij schemerlicht, extreem levendig weergegeven zonder een vertekend beeld van de werkelijkheid te geven.

De LG 360 cam is gezien de bouwkwaliteit en haar prestaties absoluut geen miskoop.

Klik op de LINK om het artikel te bekijken!