Home Artikelen Insta 360 nano vr camera review

Insta 360 nano vr camera review

211
0
DELEN

Een nieuwe ontwikkeling in de wereld van de 360 graden camera’s is de Insta 360 nano vr camera. In dit artikel worden de algemene indruk, de specificaties, mogelijkheden én de prestaties behandeld. Mocht u interesse hebben in het product dan kunt u op de link in het artikel klikken om het product te bekijken.

Uitpakken
De Insta 360 nano vr camera wordt als volgt geleverd:
Insta 360 nano vr camera
-USB kabel
-Opberghoes
-Bril om telefoon op vr stand te gebruiken
-Gebruikshandleiding in het Engels en het Chinees.

Specificaties en mogelijkheden
De Insta 360 nano vr camera film in 3040×1520 op 30FPS (3K). De camera heeft een Micro-USB slot voor een kaart tot maximaal 64GB. De Insta 360 nano vr camera is gemaakt om te monteren op de iPhone6/iPhone6s. Gemonteerd op de iPhone worden de beelden live getoond op het scherm. Echter, het is ook mogelijk om de camera zonder iPhone te gebruiken. Het nadeel hiervan is dat het niet duidelijk is wat er wordt gefilmd door het ontbreken van een scherm. Wat opviel is dat de connector niet afgedekt is als de vr camera zonder iPhone wordt gebruikt.

Prestaties
Insta 360 nano vr camera werkt naadloos samen met de app. De camera wordt bovenop de telefoon aangesloten en de app opent automatisch. De gemaakte foto’s en films kunnen worden bewerkt in de Insta 360 Studio. De weergaven van zowel de video’s als de foto’s worden prachtig weergegeven. De beelden zijn scherp en kleuren worden levendig weergegeven. Qua prestaties komt de camera dicht in de buurt van haar duurdere concurrenten.

De Insta 360 nano vr camera is een leuke camera voor de enthousiaste hobbyist. Er kunnen bijvoorbeeld prachtige vakantiebeelden mee worden gemaakt en geeft een mooie instap in de wereld van het 360 graden filmen.

Klik op de LINK om het artikel te bekijken!